Annons
AnnonsGivande dag


Idag har jag gjort massa saker, varit på ett väldigt intressant och givande möte på morgonen som gav mig en riktig kick. Så idag har jag spenderat mycket av dagen på att skriva manus med min kompis Eric. Sedan var jag och kollade på en lägenhet.. vet dock inte om jag får den, håller tummarna!! Annars om ni vet ngt, så maila jätteeegärna mig på ellen@milady.se.. Gud, jag vet inte hur många gånger jag har fått skriva det men.. ja, så är det att inte ha stått i bostadskö, och jag har inte heller lust eller råd att köpa en lägenhet för 2,5 miljoner.. Om några år så! Men som frilans så är det inte det lättaste.

Nu håller mina ögon på att slå ihop här.. riktigt trött. Sen tror jag att Kevin har smittat mig. Förkylning.. again. Buääh.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/traningstip/