Annons
AnnonsGo mörrn!


Hej på er!

Står här och stressar lite i köket, äter en macka med makrill, kommer dofta finfint i munnen idag med andra ord! Haha. Idag ska jag iväg till Lidingö och filma en pilot, kommer vara där ända till ikväll. Sedan ska jag på middag på MTG i samband med Paradise Hotel-avslutningen. Igår när jag kom hem från en annan inspelning stod ett stort spraytan ”ägg” hemma hos oss, Paulina skulle bli brun tills idag och hade beställt hemleverans, haha! Jag fick också spraya mig lite, men bara ansiktet. @spraytanexpress, hette tjejen som gjorde det i alla fall, på Instagram. Hon åker hem till dig och spraytannar dig för 350 kr =)

Nä, nu ska jag dra på mig ridkläderna och bege mig mot inspelningen!!

Bild 2014-12-17 kl. 08.46

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/manga-bollar-i-luften/