Annons
AnnonsGod morgon söndag!


Hej på er! 
Nu ligger jag här i bäddsoffan. Vaknar som vanligt tidigare än vad jag önskat, bara för att. I och för sig är inte 09.30 såå förskräckligt tidigt på en söndag. Men jag blir på riktigt glad om jag vaknar upp 12! Läste Fridas inlägget Frida skrev igår.. gissa om blödiga Ellen började lipa… Men tack Frida för de fina orden, de värmde <3

Idag har jag i alla fall fått order av Alexandra Bring om att äta riktigt ordentligt, för idag ska hon ge mig ett riktigt mördarpass på gymmet. Jag kommer känna mig som en liten svag spaghetti bredvid henne, haha! Det ska i alla fall bli skönt, endorfiner behöver jag, en hel del.

Nu ska jag försöka tvinga i mig frukost, inte det lättaste kan jag meddela. Får så sjukt svårt att äta när jag är ledsen. Önskar jag var en sån där som äter massa choklad, chips och glass när de blir ledsna.. Havregrynsgröt blir det i alla fall, med hälften äppelmos! =)

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/when-your-reading-this-im-not-here/