Annons
AnnonsGod natt


Nu är det slutpillat med den nya bloggen för idag, massa som jag måste lära mig tror jag…. Vet inte heller om jag måste uppdatera människor om vad som händer i mitt liv? Jag menar, kanske får nya läsare? Eller? Bah, jag har ju knappt koll på mitt liv själv, men jag ska göra ett tappert försök imorgon (på att få koll på mitt liv). Salig röra, och jag vill utomlands. Det dödar mig att Jesper ska få ligga på playan imorgon och steka i 35 graders värme, på IBIZA dessutom. Fick nyligen ett sms om att de hade landat.

Ja, en annan sitter i Sverige, det regnar så det piskar utanför,

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/