Annons
AnnonsGod natt underbaringar!


Nu ska Ellen propellen från fjällen där hon på kvällen blev på smällen sova. Den här tjejen nedan har kommit att betyda väldigt mycket för mig på väldigt kort tid. En ärligare människa får man leta efter! Jag är så glad över att jag fått träffa dig. Jag blev så otroligt glad över att du bjöd med mig ut till ditt ”landställe” igår, jag kände mig älskvärd och betydelsefull. Jannie, du är bra.

Gott natt mina läsare, ni är också bra — glöm inte bort det. Vi får aldrig glömma bort att vi är bra!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/