Annons
AnnonsGöteborg!


Nu är vi i Göteborg! Vi tog in på ett hotell bara, som hette Liseberg Heden, kanske inte var det mest smarta valet.. haha. Barnfamiljer med skrikande barn överallt och utan AC i 28 grader. Kokhett. Det enda de bjöd på var en fläkt som låter som en micro, och att lämna fönstret öppet var ju en jääättebra idé, fiskmåsar hela jädra morgonen. Nä, nu ska vi dra härifrån och bo på ett hotell som heter Scandic Europa, som ligger i Nordstan =)

11694242_10155832757470217_1216436366_n

Jag ska ju spela in en YouTube-serie här i samarbete med Tele2. Vi kommer att testa på olika smultronställen runtom här i Göteborgsområdet, och sedan sända live. Ni kommer att kunna hitta alla sändningar på denna länk under veckan: https://www.youtube.com/user/SPLAYsverige  =)

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/jag-svarar-sedan/