Annons
AnnonsGrattis mamma-Linda + att vi nått över miljonstrecket!


Jag ville bara säga grattis till min vän & forna sångkompanjon LINDA (Linda och jag som var medlemmarna i gruppen KICK förut). För vet ni vad? HON SKA FÅ BARN! Jag är otroligt glad för hennes skull. Det enda hon har tjajat om är barn, barn, barn! Haha.

Förra gången hon var med barn så var hon tvungen att ta bort det eftersom hon inte kände att det var rätt tid, och jag vet hur jävla dåligt hon mådde då!! Jag kunde inte riktigt förstå vad som var grejen, jag förstod ju att det var jobbigt att göra en abort, men att hon var ledsen för att hon inte fick ha kvar barnet — vadå? Du är ju bara 22 tänkte jag. Men det handlar inte om ålder!! Det handlar om mognad. Och jag vet att Linda kommer bli en underbar mamma!! Min lilla rockmamma :D Hon bor tillsammans med sin kille ute i Vålberg och de har det underbart tillsammans, och jag är bara så jävla glad för hennes skull! Det här är hennes stora dröm som går i uppfyllelse!

GRATTIS LINDA & KRIKKE!


Jag älskar dig!

FÖRRESTEN GUMMAN!

Vår musikvideo har

nått över 1 miljon views nu!!!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/