Annons
AnnonsGymkort!!


Idag fixade jag gymkort, en gång för alla! Nu jäklar ska det tränas, kom precis hem från ett mage, rumpa & lår pass och jag vill bara ha mer! Var ute och gick nästan varje dag förra veckan, och sprang 3 ggr.

Jag och Tilda har hittat det perfeka hotellet i Miami, mitt på Ocean Drive. Ocean Hotel heter det. Då får vi betala 400 kr per natt per person, och bo på ett bra hotell — ett SÄKERT hotell. Är lite orolig för Florida alltså, har hört att det kan vara världens skottlossningar och shit.. Buhuuu.. Nej då, bara man är försiktig så är det lungan! Tror det har ändrat sig nu på senare tid..

Jag har varit så inne på Miami att jag glömt bort San Diego och Los Angeles totalt? San Diego ska tydligen vara en av USA’s finaste städer? Oh Guuuud. Jag kan inte förstå att jag ska till USA. Haha aaaah.

Snacka om att jag har något att träna inför,
beach 2010 (fast på vintern) och bara jobba häcken av mig så vi kan åka på en massa roliga utflykter och uppleva massa skojsigt.. Kanske shoppa lite också… Lite? HA! Tilda och jag är i farten!

Jag är en glad tjej idag

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/