Annons
AnnonsHär var de livat


Aowhäää. Trött, som vaaanligt. Haha. Sitter och skriver klart en synopsis på en serie jag skrivit som jag ska skicka in till TV4, och sedan ska jag skriva manus till en sketch till en ny YouTube-video. Vill göra något med Fifty Shades of Grey.. vet dock inte hur jag ska göra. Först tänkte jag det hade varit kul att bara göra parodi, direktöversätta till svenska. Men så ba.. nää, det blir ju lika tråkigt som filmen haha. Så nu sitter jag och funderar på hur alla killar blir efter att de har sett filmen, eller rättare sagt tror att de ska bli. Gjorde en liten sådan video på Instagram häromdagen, titta HÄR. Hela grejen måste ju dock bygga på att alla sett filmen.. annars måste jag göra en sketch som kan bli fristående ändå, även om man inte sett den. Ah vi får se.. trött är jag i alla fall!! Filmat heela dagen med Partaj, och i morgon ska jag filma för dem också. Men det är kul, så det gör inget om jag är lite trött =)

Här kommer en bild tagen från finest.se från i fredags då vi firade Rose’s 5-årsjubileum.

11001895_10155236726640051_5446299297207741866_n

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-fran-melodifestivalen/