Annons
AnnonsHeartbroken eller tandvärk?


Paulina kom in till mig nu i morse när jag var ledsen och bara ”jag är fan hellre heartbroken än att ha så här ont i käften som jag har. För om man är heartbroken kan man i alla fall gå ut och göra saker och glömma bort det, men när man har ont i käften kan man fan inte göra någonting”. Hon har dragit ut en tand och har tandvärken från helvetet. Jag hade lätt valt att dra ut en tand, fysisk smärta är ingenting för mig längre.

Å andra sidan är jag van att alltid träffa killar som är otrogna. Vad fan är det? Det måste ju vara fel på mig själv, som ”Stefan” i mitt kommentarsfält skrev, att jag inte ger min kille tillräckligt med uppmärksamhet. Mm, eller så kanske det är dags att träffa en riktig man som inte behöver det bekräftelsebehovet.

Skärmavbild 2015-02-21 kl. 10.39.16

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/klipp-fran-i-nod-eller-lust/