Annons
AnnonsHemma från Ibiza


Hej hallopp!! Tillbaka på svensk mark, var iväg på en liten trip till Ibiza i helgen. Det var såå jädrans skönt, i fredags var det träning – HELA dagen. Jag höll på att dööööö. De andra var världens träningsterminators, medan jag kände mig som en svag liten fräsräka. Lördagens aktivitet var lite mer min melodi, åkte vi ut på en stor yacht, inte ett moln så långt ögat kunde nå. Det behövdes!! Båda dagarna åt vi riktigt god mat, tack Celsius och Fitdapt för denna resa!!

Jag somnade på båten… med solglasögonen på.. haha.

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 12.02.52 Skärmavbild 2015-10-12 kl. 12.04.34Vilket gäng va!! Jag har aldrig varit med om att få umgås med en så stor grupp, som alla hade sån positiv inställning till livet. Energiutbytet var på topp!!

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/min-kollektion-for-sahara-silver/