Annons
AnnonsHemma igen


Hej mina fina läsare! Nu sitter jag här i Vingåker har alldeles precis kommit hem från jobbet, men har hunnit med att käka lite fredagsmiddag och har nu även en ansiktsmask lagd i ansiktet. Som skrivet i tidigare inlägg så är jag så otroligt torr i ansiktet, så nu har jag på en som ska återfukta lite från Nivea, fast den kliar lite nu, kanske borde ta bort den.

Jag har handlat ett par så otroligt underbara jeans som jag är så kääääär i. De kommer från Levi’s. Ska ta kort och förklara lite om deras nya jeansidé i ett senare inlägg =)

http://www.milady.se/imgarchive/3885/robyn-hang-with-me-1.jpg

Nu ska ni få lyssna (ni har säkerligen redan hört den) på Robyn’s nya ”Hang with me”. Fyfan vad jag älskar hennes musik!!! Hon är så jäkla klockren — och sen kan jag inte låta bli att bli lite sådär småkär i henne när hon pratar, haha. Hon låter ju så guuuulligt!! Jag vill ha hennes nya album!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/