Annons
AnnonsHyra stuga uppe i norr?


Heeej på er! Jag ligger helt utslagen i soffan, är ensam hemma då Mike är i Danmark. Han har fått ett nytt jobb där och kommer därför pendla lite fram och tillbaka, men kommer jobba härifrån Sthlm =) Det är faktiskt rätt så skönt att vara ensam också, i alla fall för någon timme.. haha. Jag har smällt i mig en pizza, känner mig som en äkta ungkarl här hemma.

Jag ligger och googlar lite på stugor att hyra uppåt i landet, vill också någonstans för att koppla av, stänga av mobilen och bara VARA. Men det var inte det enklaste.. Vet inte exakt vad det är jag är ute efter heller, kanske det som försvårar det också haha. Nån av er som har nåt tips på vart man kan åka och bo!? Hade ju varit nice med lite meditation, yoga typ. Men jag vet inte.. jag lär väl få krupp efter en dag… Men jag tror att det kan vara väldigt nyttigt.

Hittade bl.a. det här i Arjeplog. Eller man kanske skulle dra till typ Jokkmokk. Hade varit häftigt att få uppleva! Ska fråga min vän Klas Eriksson som faktiskt kommer därifrån.

8cd87e81-4d1f-4eb4-89a6-53a7c49f5486.1.10

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/ett-fyllemisstag-jag-minns-det-som-igar/