Annons
AnnonsI ett litet vakuum


Har haft så mycket i huvudet nu på senaste. Mitt uppe i att hitta lägenhet, bor ju hos en kompis nu men vi båda känner att vi kommer förstöra vår vänskap om vi bor ihop för länge.. vi har rätt olika dygnsrytm och ja, det blir helt enkelt en dålig kombo! Well, så nu lägger jag mycket av min energi på det, och på att skriva manus. Så det är därför jag varit dålig på att uppdatera bloggen, ibland känns det som jag har massa att skriva om, just nu.. nada. Det går i vågor. Att jag ens får ångest för att jag inte bloggar är ju sjukt… haha. Nu får jag lägga av!!

Ska träffa Stephanie i kväll i alla fall. Får se vad vi hittar på för skojsigt!

Skärmavbild 2015-01-30 kl. 19.48.30

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/ar-med-pa-svt-idag/