Annons
Annonsi made it!!!


Jaaaaa, jag sitter på hotellrummet. Shiet vilken stressig dag! Hela jag stinker parfym också, hade otroligt nog lite tid över innan vi skulle på planet. Jag vet inte hur, men alla parfymlukter har satt sig på mig. Huvudvärken var ett faktum på flyget, och jag tror att hon bredvid mig fick det hon med, eftersom hon satt och masserade sina tinningar och tittade surt på mig.

Men skitsamma, nu är jag framme. Och nu ska jag göra Umeå!! Själv… Mattiaz och dem ska ju ta bilen upp, och har inte ens börjat åka. 90 mil. Lite skillnad mot min 1 timmes flygresa En del har det lyxigt, men får lida, och vara själv för det. Men jag hänger väl inte läpp för det, tycker faktiskt om att vara själv, eller, lite tråkigt är det.


Haha jag ser lite ”sleten” ut (som de säger på värmländska).

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/