Annons
AnnonsI rock my world!!


Jag kan bara säga att vi haft det helt underbart i Hollywood/Beverly Hills. Både Tilda och jag är två nya tjejer med helt andra mål efter våra ynka dagar i drömmarnas stad. Det kommer hända saker! Vi har alltid tur och träffar rätt människor? Hur sjukt är det inte. Turgummor!! Ellen goes Hollywood. Hell yes! Jag ska leva ut min dröm, jag har bestämt mig nu, INGEN ska få stoppa mig. INGEN! Jag bestämmer över mig själv och vad jag gör. ÅH vad skönt det är att känna så här, att ha ett mål!!!! Först trodde jag inte att denna resa skulle göra något med mig och att jag skulle komma tillbaka som samma person. Men oj vad det hänt grejer! Jag känner det till och med själv och då är det stort!

Jag är lycklig för att vara jag och jag är stolt över mig själv. Jag tycker att jag själv är snygg, vilket jag inte gjort innan. Jag är nöjd med mig själv. Hur coolt är inte det!? Jag är bara så himla glad nu. TACK USA! Shit vad jag behövde detta. Jag vet att mina föräldrar kommer sitta och lé nu, och att Amanda läser det här och tänker ”Jag visste det, Go Ellen!”. Mina fina vänner och min fina familj — ni betyder ju allt!! Jag längtar till att få spendera julen med er!

Nu vet jag inte om det

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/