Annons
AnnonsInför bilintervju


Yepp, den här gången ska jag bannemig fixa mig innan det blir intervju. Fick ju världens hemskaste bild på framsidan av tidningen Succé förra gången… Ni som bor i K-holm/Vingåker vet ju hur den såg ut! KATASTROF! Jag ska i alla fall få skjuts till jobbet av Katrineholms Kuriren, det är ju inga fel? Haha. Jag jobbar ju hela denna vecka så vi fann ingen tid så intervjun kommer att hållas i bilen!!!! Hahaha.

Men som sagt, jag ska nog inte sitta här och fördriva tiden! Bäst att jag fixar i ordning mig så jag kan titta i tidningen med gott samvete för en gångs skull!!

Och vet ni? Idag är det tisdag, om exakt en vecka, 1 h och 20 min avgår mitt flyg till USA! Och om 5 dagar fyller jag 21, jag fyller alltså USA-åldern 2 dagar innan jag åker. Kan det bli mer perfekt? Och nu har jag fixat leg till Tilda (a.k.a. Annika) också, tack Mathilda! Så kommer det säkert sluta med att vi åker in i finkan p.g.a. falskleg. Hahahah. Nää.


Cause I’m young and I have all the possibilities in the world!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/