Annons
AnnonsInget wifi på Rhodos


Ja, jag kan ju bara drömma om att kunna ladda upp några bilder här i alla fall, haha. Internet är SÅÅÅ kasst. Imorgon drar vi hem i alla fall… Först bodde vi på ett hotell vid namn Athena som ligger nära den ”blåsiga” stranden, men inte heller långt till den beachen som var bra ”Elli Beach”. Skulle rekommendera att bo nära den stranden. Athena är i alla fall inget hotell att rekommendera. Ja, eller om man åker dit för att enbart dricka och festa så är det nice, eftersom det ligger 1 minut bort från bargatan. Vi bodde bara där i en natt, sedan åkte vi till Viktors och deras hotell istället som ligger utanför, nära Kallithea. Det heter Eden Roc, och är asnice! Vi har även varit i vattenparken, den var rätt så gammal men den funkade =) vi blev som barn på nytt! Maten var dock ett stort minus, de hade tjänat på att göra en lite finare restaurang istället för att servera allt på plasttallrikar. Pizza, sandwich och flottiga pommes haha.

Gamla stan är SÅ fint, dit är ett måste att åka om man ska till Rhodos. Vi trodde ju först att Rhodos enbart var själva bargatan och fick paaaanik haha. Men det finns massa andra fina ställen att åka till =)

En restaurang jag verkligen kan rekommendera här på Rhodos heter ”Wonder”, SÅ god mat alltså. De friterade pilgrimsmusslorna var.. aaah! Han som jobbar där är halvsvensk också, så han kan prata svenska.

Nu ska vi gå och äta mat, sedan sola och ta vara på sista dagen. Hem till regniga Sverige ba!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/rhodos/