Annons
AnnonsInte ok!


Alltsååå…. det är INTE okej att fortfarande ha träningsvärk från att ha spelat LASERDOME, mina ben är fortfarande helt ömma. Ni vet känslan som om att det nästan är blåmärken? Aja, jag får springa bort det..

Idag ska jag och träffa en kille som jag ska åka motorcykel med i februari, ska testa ut skyddsutrustning och så. Är lite skraj inför det.. vi ska tydligen åka i 200 blås på isen. Haha. Får väl se om jag överlever.

Igår gick jag och Elin en snabbis på stan, precis innan de stängde. Köpte en jacka och en topp, jag trodde det var rea på rea, men icket. När det är 50 på 50, då jäklarns! Haha. Så efter gick vi och åt sushi, så kom Kevin och sedan Daniel. Sedan gick vi och kollade på bion ”Micke och Veronica”. Den var skitbra! Isabella Scorupco är en GRYM skådespelerska, hon får sin karaktär så levande. Henne ser jag upp till.

micke-veronica

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/sneakers-med-klack/