Annons
AnnonsIntervju med Nyheter24


Efter att jag postat det där inlägget om bröst på Instagram kontaktade Nyheter24 mig och ville göra en lite mer ingående intervju. Den har redan blivit den mest lästa denna vecka. Med andra ord, ett hett och viktigt ämne att ta upp! Haha Ellen Tuttkämpen Bergström. Skämtåsido. Ne, men jag hoppas att yngre tjejer läser och tar åt sig. Önskar att jag hade läst något sådant när jag gick på högstadiet.. hade varit så skönt att veta att någon mer kände som jag! Man känner sig ensammast i världen..

Läs gärna artikeln här: http://nyheter24.se/noje/786732-ellen-bergstrom-jag-vill-visa-dem-att-det-ar-okej-att-ha-sma-brost

Ellen Bergström bröst

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/biopremiar-igar/