Annons
AnnonsJag älskar spontana kvällar!!


Haha, jisus vilken kväll det blev igår! Riktigt riktigt skoj! Vi började på finesteventet med Fridah & Carro, sedan gick jag, Fridah, Jannie, Filippa & Julia till The Livingroom at Collage. De skulle sedan vidare till V för att äta middag, så Jannie skickade upp oss på tennismiddag på övervåningen. God mat och en massa härliga människor! Jag fick bli bordsdam till Uffe och Fridah fick sitta bredvid ”Steven” i Playa del sol!! Hahaha. Sjukt skoj. Nu sitter jag hemma hos Fridah och ska snart åka bort till salongen där vi hade eventet igår — SÅ KLART glömde jag min mobil där.

Efter det ska vi åka till min nyfunna superbrutta
Jannie, käka brunch och snacka massa skit! MYS!Sen har jag kommit till insikt med en väldigt viktig sak. Jag bara vet hur jag känner nu. Det ÄR så, och jag måste inse det själv, även om jag.. Jag vet inte. Det känns så rätt men så fel…

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/