Annons
AnnonsJag är dagens finaste!Klicka på bilden ovan för att se hela intervjun!

Vad glad jag blir! Jag behövde lite peppning just idag! TACK FINEST! <3

Det enda som känns lite knas är att bilden som ni ser ovan är en av de bilder jag absolut inte gillar…. Haha. Känner mig inte finast på den bilden ALLS. Den är tagen för 3 år sedan, första gången jag var ute på Café Opera och tyckte jag var übercool. Däremot känner jag mig finast på den andra bilden i intervjun Så den kanske kan kompensera upp denna obalans!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/