Annons
AnnonsJag är i Åre!


Haha efter vissa om och men är jag äntligen här. Började med att jag glömde min väska på Arlanda Express, men det var 10 min kvar innan incheckningen stängde så jag fick först kuta upp, checka in, ner på Express igen och precis då kom tåget in tillbaka för att åka mot Sthlm. Och där, i tåget, stod väskan! Aaah!

Sen, när jag kommer fram till Åre så får jag åka nån slags delad taxi. Och tydligen så skulle jag bo i ett ställe som heter Björnen, dit taxin inte åkte hela vägen till gatan. Så han släppte av mig och jag fick gå i uppförsbacke, en kringelkrokig väg i 20 minuter med en stor snowboard, en ryggsäck och en rullväska. Arg som ett bi var jag. Men…. idag är det andra bullar! Nu ska vi ge oss ut i backen!! Herrååååå!!

åre

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/are-salen/