Annons
AnnonsJAG ÄR SÄMST!!!!


JAG ÄR SÄMST I VÄRLDEN PÅ ATT PACKA. Så. Nu fick jag det sagt. Nu får jag packa hur mycket jag vill i väskan nu när alla vet att jag är dundersämst. Akta på er när jag kommer med enmetersväskan på tunnelbanan säger jag bara!! Lite av det jag packat ned är: makaroner, té, bacon, body lotion, doftljus, hårfön, högtalare, 100 liter smink, dator, nyårsklänning, sprit, smycken och löshår.

åAAAAAAAAAAAAHÖÖHhhö. Vad tråkigt det är att packa…
Jag hatar att komma ihåg saker. Därför brukar jag skriva listor. Jag har skrivit två, men eftersom mitt rum är så stökigt så

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/