Annons
AnnonsJag blev portad, oh nooo


Ojsan hoppsan i stugan vad trött jag är! Julbordet igår hemma hos Amanda blev lyckat — ruggigt gott med andra ord. Vi gick sedan till Statt lagom glada och dansade. Jag gick till blackjackbordet, vann 300 kr (som jag sedan tappade, bra Ellen) och råkade spilla ut en öl på bordet. Då ville han att jag skulle betala 500 kronor. Jag vägrade. Slutade med att jag blev ”avstängd” från Statt i en måndad. Haha.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/