Annons
AnnonsJag har dödat ett husdjur!!!??


Alltså jag mår psykiskt dåligt. Jag körde på en katt på väg hem från jobbet!!!!!! Pappa åkte dit direkt efter för att ta vara på den, men då var den borta? Åh. Stackars kattens ägare…. Den kommer inte komma hem ikväll Vad ska jag göra? Det var innan Viala, vägen mot Vingåker från Katrineholm som det hände. Den var svart & lite brun fläckig.

Kom och sprang mitt över vägen, jag hade ingen chans….. Och jag som till och med började böla när vi körde på en ekorre en gång.. Kommer inte kunna somna inatt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/