Annons
AnnonsJag luktar gummistövel, som en present på posten


Ni vet lukten av nytt gummi, jag har lukten över hela händerna. Det spöregnar ute och kunder skriker efter gummistövlar. Jag får springa runt här på pappas jobb och serva kunderna, trots att jag är en sjukling. När jag var yngre och blev sjuk kom alltid mamma hem på lunchen med en tidning och lite mat till mig! Men tror ni det kommer några tidningar hit? Nej. Jag får

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/