Annons
AnnonsJag lyckas alltid


Okej, hur i hela friden kan en människa vara så tankspridd som jag? Om ni läst innan så ska jag alltså till Umeå idag. Tåget från Vingåker gick 07:33, satte mig på tåget, det ilade iväg. En millisekund efter att tåget börjat rulla kommer jag på att jag glömt min vackra papp-påse fylld med godsaker så som laptop, kamera, skor och en god frukostmacka mamma gjort till mig, mitt på parkbänken intill spåret. Som en höna utan huvud sprang jag runt och svor i tågets utrymmen. Ringde min mor som åkte bort till stationen, som tur var stod den kvar. Jag hoppade av i Katrineholm, försökte hitta ett annat tåg. Hittade ett, men en timme senare. Pappa blev oxtokig när mamma berättade att jag glömt påsen på stationen (ni som känner mig vet hur ofta såna här saker händer), så min syster vaknade av min pappas bröl från toan, och tvingade sin pojkvän upp ur sin skönhetssömn för att skjutsa min fina papp-påse till Katrineholm. Så nu sitter jag här, i Katrineholm, med min påse bredvid mig, en halv kopp kaffe och med panik. Ja, för nu har jag en marginal på 5 minuter att hitta till flygbussarna framme i Stockholm. Om tåget blir försenat är jag kapish! Bah!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/