Annons
AnnonsJag vet, jag ar varldens samsta uppdaterare


Men nu ar det faktiskt bara 3 dagar kvar till vi aker hem! AKER HEM!? Jag vill inte INTE INTE aka hem. Kan inte fatta att jag ens haft hemlangtan. Jag vill bo har, det har ar mitt land. Jag passar in har! Jag har aldrig kant att jag passar in i nagon stad i Sverige. Arligt!!! Jag VILL inte. Jag kommer aka hem, samla ihop pengar och aka snart igen. Det ar ren fakta. Jag kommer gora det!! JAG ALSKAR USA!!!!!!!!!!

Nu ska vi aka och lamna in hyrbilen vi hade till Vegas. Vi rakade glomma att lamna in den igar eftersom vi hade varldens shoppingtur pa Rodeo Drive med Margaret. Vi gick till hennes skola da hon studerar till fashion designer, tror ni jag smallde av eller? Jag blev helt tokinspirerad och sprang hem till henne och borjade skissa pa couture fashion. Hon ska ta med bilderna jag gjorde till sin larare (som fullkomligt alskade mig och Tilda) sa ska hon kolla pa stipendium som de har. FATTAR NI HUR KUL DET SKULLE VARA ELLER? Ha kul och pyssla varje dag. JA TACK. Tank att ha kul och samtidigt utbilda sig?

Igar kvall var vi pa Colony, en nattklubb som ligger i Hollywood. Nar vi var framme sa kom jag pa att jag glomt hela min planbok = jag hade inget leg. Haha. Margaret langar upp sitt gamla leg och jag gick in pa hennes. Det var lite laskigt faktiskt, men det gick! Vet inte om vi ar sa lika dock? Naaaaaa, nu maste vi aka. Frukost pa Starbucks star ocksa pa listan!

PUUUUSSS PUSSSSSSSSS

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/