Annons
AnnonsJAG VILL KRAMAS!!!


Jag vill ju deeeet.. Jag är kanske världens kramigaste och gosigaste tjej, men jag har ingen att kramas med.Jag brukar ju kramas med min hund när jag blir kramsugen, men efter denna regniga dag så stinker han blöt hund/fisk. Men jag antar att man inte får kramas när man kan göra så här fula miner…


Gud, jag tycker ju synd om mig själv när jag ser denna bild. Hahahaha.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/