Annons
AnnonsJag vill må bra igen


Varför känns det jämt som att jag aldrig passar in? Att allt jag gör aldrig duger? Att det inte går en dag utan att ett fel görs? Varför mår jag så här? Varför tror jag alltid att folk skrattar åt mig när jag går förbi? Varför bryr jag mig så mycket? Varför kan jag inte bara få må bra? Jag vill så mycket men ändå så lite. Vart är mitt liv på väg? En vecka känns som en evighet. Jag vill ha någon bredvid mig, som håller min hand och leder mig till lycka. Som älskar mig mer än vad någon annan gör. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag vill känna mig älskad, för den jag är. Trots mina brister. Jag orkar inte…………

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/