Annons
AnnonsJävla kommentarer


Igår fann jag en kommentar på min blogg, som hade ett identiskt IP-nummer som en annan kommentar, en kommentar som löd ”kan vara det pinsammaste jag hört, men jag förstår att du är imponerad, du lägger ju inte ribban direkt högt själv”. Detta på ett inlägg med ett youtube-klipp där Paow sjunger.

Jag hade tänkt skriva om kommentaren här för några dagar sedan, men det rann ut i sanden.

När jag sedan insåg vem det var som kommenterat, en nära vän, så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Jag vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen. Hur fan kan man skriva en sådan sak när mina nära vet hur mycket jag kämpat mig själv & med taskiga kommentarer om min röst och mina framträdanden sedan ”Jakten på Julia”? Hur FAN kan man göra så? Ni som inte känner mig kanske inte vet hur mycket jag kämpat psykiskt med detta.

Just nu så känner jag bara hur allt rinner ur mig. Hur allt jag kämpat för bara.. Försvinner. Jag skiter när någon random kommenterar, men när det är någon jag tycker om/bryr mig om som skriver en sådan här sak, så.. Det kanske är så att jag verkligen skämmer ut mig när jag sjunger? Jag kanske är totalt tondöv som de på Idols auditions? Är jag så jävla dålig? Jag orkar inte gråta mer… Meningen pulserar i mitt huvud.

Alltså, varför ska ALLT skita sig för mig nu?
Allt är bara piss. Det som höll mig uppe var musiken/min framtid, och nu detta.
Jag har inget kvar. USA om två månader, men hur ska jag orka med två hela månader med pina?

Faceplant.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/