Annons
AnnonsJuldag & nyår – klänning!?


Och crap & snap. Jag har helt glömt bort att köpa klänning — både till nyår och juldagen. Varför i hela friden tänkte jag inte på detta när jag var i klänningarnas mecka, USA? Efterklok var namnet. Till juldagen kan jag ju i alla fall inte beställa något från internet, kaaanske att det skulle hinna fram till nyår. Vet ni någon sida som lovar att det ska vara framme till nyår? Någon som har bra tips på sida förutom nelly.com?

Till juldagen får jag helt enkelt hoppas på att mitt tåg kommer fram till Karlstad i någorlunda okej tid så jag hinner springa runt och reashoppa något till kvällen… Juldagsfirande i Karlstad tillsammans med Sofie Lund! Det ska bli himla trevligt. På annandagen ska jag jobba för Jäger tillsammans med Iris & Emma. Det ska vara någon stor ishockeymatch! Nice.

Städning ropar mamma…. Bläääääääääääää. Visste ni att jag är hur duktig som helst på att hålla ordning och att städa?

AJ! Nej, nu får jag inga julklappar så som jag ljuger.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/