Annons
AnnonsJulkänslan


Kom precis hem. Har varit på ett café här nedanför och fått hjälp att läsa manus med Kevin inför kommande provfilmningar och inspelning med Partaj imorgon. Slank sedan in på ICA för att köpa lite tonfisk som vi ska steka på, och då slog det mig – DET ÄR JUL SNART!? Jag och min Paulina (som jag bor med) hade stooora planer på att åka och köpa julgran och massssssaaaa julpynt. Men.. inget har hänt.

Så nu bestämde jag mig för att förhöja julkänslan lite här hemma. Eftersom vi inte köpt julgran så har jag tagit saken i egna händer, med hjälp av en ljusslinga och en rutten växt gjorde jag en, typ, julgran. Sedan köpte jag mig en julväxt, en julstjärna, men den var ett snabbt byte för Paulinas katt… Den nya växten ser väldigt.. använd ut. Men nu har jag gjort en liten anordning för krukan att stå på, så inte katten ska nå upp. (Läste nu att det är giftigt för katter, hon hann inte äta så mycket). Sen köpte jag mossa och en liten ful hållare och lite ljus. Ååååh, vilken julstämning…….. hm… hahaha. Men jag gillar det på nått sätt, allt behöver inte vara perfekt. Jag har ju jul i..i.. sinnet. Visst?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hur-hanterar-man-stress/