Annons
AnnonsJulklappspaniken och torrhosta


Börjar ni också känna av den här julklappspaniken? Jag brukar, för det mesta, handla alla julklappar den 22:a december. Haha. Jag är alltid ute i sista minuten… tror jag ska försöka ge mig ut på söndag och styra upp lite klappar!

Annars då? Galan igår var superhäftig! Blev både inspirerad och rörd. Jag har dock fått en hemsk hosta.. så satt och torrhostade ikapp i pauserna.. jag förstår inte hur det kommer sig, för jag var ju sjuk för typ.. 2-3 veckor sedan? Så kommer hostan nu? Plus att jag börjat hosta sönder på natten också. Men jag har världens bästa huskur mot det, mot just torrhosta – att gurgla saltvatten, det blir dock en lätt kräkeffekt om man råkar svälja vattnet.. så be careful!

PS. Kolla gärna in min senaste Maria Montazami-parodi:
http://www.juicyplay.se/story/maria-montazami-ger-de-hetaste-tipsen-infor-julen

maria4

Nu ska jag läsa manus, provfilmning och Partaj-inspelning imorgon!
Saknar redan Vingåker och min familj…. 🙁
Puss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/svenska-hjaltar-galan-imorgon/