Annons
AnnonsKåååååååål


Rödkålen står och puttrar eller ”eftersteks” på spisen. Jag gör någon cool rödkål som mormor alltid brukar göra till julbordet. Vi har nämligen knytkalas under rubriken julbord hemma hos Amanda imorgon! Mysigt va? Alla ska ta med sig något till julbordet. Kommer bli galet gott! Det är en av de få saker jag längtat efter när jag tänkt på Sverige — julbord. Ska ge er receptet om jag lyckas.

Snart går mitt tåg mot Katrineholm, alla brudar ska luncha tillsammans och jag och Tilda ska prata och berätta allt om vår underbara USA-resa. Ikväll ska jag på invigning av Tildas mammas nya salong ”Fru Quist”. Har inte varit inne där än, men har hört att det ska vara helt galet fint!! Ni vet så där gammeldags och kringelkrokigt och bara MUMS! Love! Vi kanske ses där ikväll? Gamla Himlavalvets lokal kl 18.00. Det har utlovats fina saker till de som kommer….. Wooopaaaa!

Nej, nu måste jag lägga i ännu en växel, bråttom bråttooooom. Har redan missat första bussen :D haha.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/