Annons
AnnonsKaffekurs


Har precis kommit hem från Amanda efter att ha varit på en kaffekurs nere på cafét! Så nu har jag lärt mig att göra perfekt espresso och även hur man skummar en perfekt mjölk för en perfekt latte! Perfekt. Djeah. Så nu om ni kommer ner till mig och ska fika så får ni beställa en latte så jag får träna på mina nya skills =)

Nu är jag bara så sjukt jäkla aptrött. Det värker i huvudet så trött som jag är, var skitläskigt att köra bilen från Norrköping imorse. Som tur var hade jag pengar kvar på kortet som räckte till en fet kaffe på Statoil, lite tråkigt att jag spillde ut halva i bilen bara… Well, you know me. Nu ska jag gå upp och lägga mig i Amandas sköna säng och SOVA. Shit vad skönt det ska bliiii!

Puss på er!!
Måndag. Ny vecka, nya tag. Positivt tänk!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/