Annons
AnnonsKamma dig!


Mja, det skulle nog vilken människa som helst vilja säga till mig nu. Mitt hår står överallt och ingenstans. Jag tycker tydligen om att gnugga huvudet mot kudden. Men nu måste jag hoppa in en snabbis i duschen, sminka mig och sedan ta bilen in till jobbet! Efter jobbet åker jag till Karlstad för att träffa Jesper. Det känns bra.

Sedan verkar det som om att det hänt något riktigt stort efter att ha snokat lite på Facebook… Och om det nu är så, så vet jag inte vart jag tar väääääääääääägeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! :D

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/