Annons
AnnonsKärlek till er


Usch jag börjar ju gråta ännu mer när jag ser den där bilden på mig nedan. Hatar att se andra (och tydligen mig själv) ledsna. Men däremot blir jag helt varm inom mig när jag märker hur många därute som bryr sig om mig! Det är inte något jag märkt av så där supermycket innan… Men för allt gott jag gjort mot andra, det är nu jag får det tillbaka — karma. Det är flera som skrivit till mig på Facebook och sedan har jag fått flera fina kommentarer här på bloggen. Kärlek till er! Jag ska komma

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/