Annons
AnnonsKarlstad och bilder från event


Efter föreställningen i Karlstad stannade jag kvar medan de andra puttrade med bussen till Sthlm. Jag åkte hem till min kompis Linda Rangfeldt (vi som var med i gruppen KICK). Så jag sov över där och lekte med hennes dotter Tyra och sen pratade vi gamla minnen. Hur mysigt som helst!

Och igår åkte jag till Sthlm och på kvällen gick jag och Mike på Scandic Continentals invigning. WOW, vilket hotell! Ligger precis mittemot Centralstationen =) Vi fick även chansen att sova över, supermysigt!! Det blev dock ingen frukost, för jag råkade sova för länge.. Oopsi! Tack Wonderland och Mia Jorpes för inbjudan <3

unnamed-1 unnamed

Skorna jag har på mig kommer från Clarks, och jag kan varmt rekommendera dem till er som lätt får ont i fötterna av högklackat. Köpte dem på Nilsons tror jag! De är inte så där förskräckligt höga, utan alldeles lagom och har en jättebra sula som gör så att de sitter som en smäck. Betalade runt 1000 kr för dem om jag minns rätt.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/kalmar/