Annons
AnnonsKate rockar med tunnelbanefolket


Nu ska vi hem till mig och äta dip & snacka skit! Utan dator dock… Men vet ni vad? Jag har världens snällaste pappa som just skickade sms till mig om att han köpt en ny till mig!!!!! Vet ni hur glad jag är!? :D dessutom är jag gladare nu! Allt var ett missförstånd.. Trodde en helt annan sak! Så nu är jag glada Ellen igen :D å imorgon är det nyår och jag har världens finaste klänning!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/