Annons
AnnonsKlättrat på Finest lista!


Jag började på botten av listan. Tyckte det kändes tråkigt och trodde att de bara placerade ut länkarna på måfå, men nu har jag märkt att det faktiskt är så att man förflyttar sin lilla bild ju fler läsare man har! Så idag när jag loggade in låg jag på en stolt tredje plats!! (Sen kan det ju bero på att jag ligger på ”Finest rekommenderade nu”, och eftersom jag nyss fick en intervju upplagd här på sidan, höhö). Men ändå, jag tycker det är riktigt kul när folk läser det jag skriver! Kan dock tycka att det är färre som kommenterar här på Finest? Har mina gamla läsare försvunnit? Finns ni kvar? Hoho!


Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/