Annons
AnnonsKliad i rumpan


Haha jag dör. Vår hund är ju inte normal. Han sätter sig alltid och gnider arslet mot golvet för att han vill att vi ska torka han i rumpan. (Han kan ha lite skit kvar efter vi varit ute och gått). Så nu har han kommit på att han tycker detta är skönt, så nu gnider han arlset mot golvet hela tiden och så frågar man ”vill du torka rumpan?”

Då går han in på toan och ställer sig där och väntar.
Hahaha. Och nu har han börjat göra detta samtidigt som han piper för att få uppmärksamhet, ser så sjukt kul ut. Tänk om han har mask i rumpan eller något? Så skrattar vi bara åt hans beteende. Får kanske kolla upp det där…


Tarzan ma man, han var förresten med och sprang med mig imorse. 2,5 km, pang. Och 5 km igår (för min del). Duktig jag är! (Men jag knappt kan gå upp för trappen, schh)

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/