Annons
AnnonsKLippa med kökssax


Vaknade upp av att Tobias kom in och frågade lite tyst ”Ellen, kan du hjälpa mig med mitt hår..?” Jag klippte honom igår, först med en frisörsax från 1991 som Carina sedan skulle vässa lite med någon konstig svart plastbit. Det slutade med att det inte ens gick att skära sig på saxen, den var lika ovass som jag är pigg nu.

Jag fick använda kökssaxen som redskap istället, lite pimpad med saftkladd som håret fastnade i. Den var nästan lika dålig, och hans hår ser lite…Hackigt ut? Och väldigt långt eftersom det knappt gick att klippa av det. Jag drog i fem liter vax och sprutade på

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/