Annons
AnnonsKvalitétstid


I all denna stress som jag just nu befinner mig i, så är det skönt att ibland bara få vara. Och även om jag älskar att träffa och umgås med nya människor, så finns det inget bättre än att vara med sina vänner sedan långt tillbaka. Vi har varit tvungna att ”boka” denna kväll redan en vecka i förväg, haha. Fullt ös medvetslös!

Ikväll ska jag i alla fall vara med Tilda och Amanda, två av mina äldsta vänner. Amanda träffade jag ju i helgen när jag var hemma i Vingåker och hälsade på, men Tilda var det säkert en månad sedan jag träffade senast! Hon har fullt upp med alla sina ögonbrynsbarer, hon har ju öppnat ännu en salong nu i Fältöversten! Tror hon är uppe i 5 nu!? Helt galet, och alla på ett år. Hon är verkligen en förebild när det kommer till ungt företagande!

285550_10150740856155217_7038160_n

Amanda och jag68142_483076337256_6090624_nTilda och jag på Thanksgiving i USA 2010

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/partaj-inspelningen/