Annons
AnnonsLA update


Jaha ni, här är jag tillbaka igen! Igår var det volleybollturnering på Manhattan Beach, eller det var mer en öldrickartävling. Så fort det ena laget förlorade bollen var det andra tvungna att dela på två öl. Ni kanske förstår hur fulla de blev? Jag och Tilda däremot, vi låg bredvid som softade järnet. Solade och lite senare frös vi typ ihjäl. Det är HUR kallt som helst här! Eller, ja, jag vet ju att ni i Sverige har det mer kallt. Men som inatt, så ska det vara 4 grader!? Whaaat? Hur kallt som helst ju. Nu är det dock sol utanför fönstret.

Jag får fan ont i magen när jag tänker på/ser hur många läsare jag tappat efter dessa två veckor när jag inte bloggat så

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/