Annons
AnnonsLaserdome Stockholm


Igår ringde Tilda mig på kvällskvisten och ville hitta på något, det var dock lite sent så vi bestämde oss för att hitta på något idag istället. Många idéer kom flygande, badminton, tennis, squash, simma… sedan kom vi på den briljanta idén – Laserdome. Så jag skrev till några kompisar, och till slut var vi ett gäng på 9 personer. Vi valde att köpa s.k. singelbiljetter, så totalt blev det 170 kr per person för 3 x 15 minuter. ”Nackdelen” skulle dock att vi inte var ensamma, men istället fick vi spela mot 5 proffs!! 10-åriga killar som var supergrymma, de gjorde tydligen detta på heltid och lärde oss alla små knep. Efter 45 minuter av maniskt springande och adrenalin var det över. Vi ”gamlingar” satte oss på stolarna utanför och kippade efter andan. Småkillarna stod bredvid och hoppade och sa ”kom igen vi kör igen”. Jag hostade fram att.. ”en annan gång….”.

Men detta kan jag VERKLIGEN rekommendera, dra ihop ett gäng och gå och kör Laserdome! Askul och bra konditionsträning. Efteråt gick vi till Waan Thai och åt mat. Nu är vi hemma hos mig en sväng och duschar, och sedan ska vi hem till Viktor, äta middag och spela Monopol. SÅ mysigt!!

Skärmavbild 2015-01-03 kl. 18.18.25

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/dubbar-rosten-till-karaktaren-bella-svt/