Annons
AnnonsLate


Vaknade upp vid ca 14.00 idag? Utan att ha gjort ett piss igår. Somnade ganska tidigt framför tv:n. Jag kunde i och för sig inte sova ordentligt inatt, så det kanske var därför? I dunno. Det var ganska skönt i alla fall. Nu hostar jag ikapp, förkylningen är på väg till sitt slut, och då ska liksom allt ”ut”. Mindre trevligt.

Undrar vad som händer idag då? Min syster ska spela fotbollsmatch, men jag tycker det är så kallt alltid när hon ska spela, så jag brukar faktiskt inte åka och kolla… Dum jag är! Mamma och pappa kollar jämt. Dessutom är jag inte helt inne på det där med fotboll, det kan vara kul att se en kompis man aldrig sett spela förut. Men inte att se samma gamla ben därute. Fast ibland kan jag faktiskt bli riktigt inne i matchen, det slutar med att jag sitter och vrider och vänder mig, hoppar, studsar och skriker…. Väldigt sällan händer detta dock. VÄÄÄLDIGT sällan.

Nej, bäst att jag kastar mig in i duschen. Vaknar till liv så att säga.
Det kan ju behövas klockan 15 på en söndag.
På onsdag kommer Jesper till mig. Det känns som att han varit borta en evighet.
Men det är bara 12 dagar.
Jag längtar.

Waka waka! Vakna vakna! Just det! Nu vet jag vad jag ska göra. Jag ska till Tobbe och lyssna på mina låtar!!! Weho!!
/Ellöööön

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/