Annons
AnnonsLaxigt


Sitter hemma hos Cecilia och väntar på att laxen ska bli klar i ugnen! Ugnsbakad lax med citronsås står på schemat, mumsfillibaba!

Jobbade idag med, därför jag inte bloggat något. Helt slut i hela kroppen, alla är trötta på fredagar, likaså eleverna.. De tycker om att jävlas med mig, retas & höras. Men det handlar ju bara om osäkerhet och nyfikenhet, har inte haft 7:orna förut! Men de flesta är snälla, så länge de inte är i grupp. En del kan säga så taskiga saker, som att en vikarie inte är värd någonting? Jäkla grupptryck alltså!! Jag vill bara rycka in och ta tag i en del och förklara hur viktig skolan är, men det är svårt att få dem att förstå det.. Skulle vilja ta in en föreläsare till skolan som förklarar just detta — någon som har tips på föreläsare av denna sort?

Jag har förresten även fått jobb i Örebro, ska dema någon sorts produkt (som jag inte vet än) 2 ggr i veckan i hela oktober. Dessutom har jag antagligen fått extra på ett fik i Katrineholm + detta jobb som vikarie på Vingåkers alla skolor. Jobbar på Sävstaskolan på onsdag nästa vecka, har aldrig satt min fot där, så det ska bli skoj! Blir säkert mer på Vidåker under nästa vecka. Även om jag många gånger vill vrida nacken av en del ungdomar så älskar jag dem lika mycket, haha!

USA om 2 månader. Kan inte förstå det riktigt.. Jag längtar så jag dör! Om inte annat så ska jag jobba ihop pengar så jag dör!

Cia och jag! Vi har inte riktigt fixat oss än… Haha.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/