Annons
AnnonsLite längre i Åre…..


Sorry för så kass uppdatering. Men har varit fullt ös här kan jag säga! Spontanitet utan dess like. Jag träffade två tjejer från Västervik, Klara och Malin, som jag klickade med som tusan! Så istället för att åka hem i fredags.. skulle jag åka hem imorgon.. Meeeen.. så träffade jag en till tjej, Martina, som ville att jag skulle stanna, så nu har jag bokat om flyget till onsdag! Hahaha. Alltså jag orkar inte med mig själv.

Mmm – och just det!! I morse när jag satt på toa, så hade jag mobilen i handen OCH LYCKAS TAPPA MOBILEN I TOAN! Jag bara rev ner handen rakt ned i toan och plockade upp den. Alltså. Jag höll på att smälla av. Den började blinka i alla regnbågens färger och visade massa rutor. Fanns inget ris, så la ned den i ett paket med flingor från Paulins, hahaha. Sedan körde jag den i ugnen lite också.. till slut kunde man urskilja den riktiga skärmen, men touchen funkade inte. Mitt liv gick i passé… alltså att vara i Åre utan mobil, åka i backen, tappa bort varandra osv… efter 4 timmar funkade den helt plötsligt!?? Jag och mobiler…. eh.

Skärmavbild 2015-04-04 kl. 19.48.39 Skärmavbild 2015-04-04 kl. 19.50.12 Skärmavbild 2015-04-04 kl. 19.50.24

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/jag-ar-i-are/